Članci

Mlađi uzrasti Hajduka 1932 u Samoboru treći u grupi-U Veloj Luci ukupno četvrti

Kategorija: Nogomet Kreirano: 03 Srpanj 2012 Objavljeno: 03 Srpanj 2012

altVELA LUKA - Poštovani ljubitelji nogometa i Luškoga Hajduka, proteklog ponedjeljka 25.06 .2012. godine naši kadeti sudjelovali su na Međunarodnom nogometnom turniru u Samoboru pod nazivom TROFEJ DJEČJI NOGOMET 2012. Naši kadeti su bili u grupi s NK SAMOBOR iz Samobora, NK KRAJIŠNIK iz Velike Kladuše (BIH) te NK SPORT TEAM iz Banja Luke(BIH). Igralo se dva puta po 15 minuta.

 

Prvu utakmicu odigrali smo protiv domaćina i izgubili rezultatom 1:0. Iako smo stvorili nekoliko dobrih prilika i pogodili vratnicu nismo uspjeli doći do bodova. Jedan udarac u okvir gola bio je dovoljan domaćinu da dođe do tri boda.

Nakon toga odigrali smo utakmicu protiv nogometaša KRAJIŠNIKA i opet izgubili rezultatom 1:0. Posljednju utakmicu smo odigrali protiv ekipe SPORT TEAM i pobijedili 1:0. Gol je postigao Tomislav Andreis. Pošto nam se rezultati ostalih utakmica nisu poklopili nismo uspjeli ući u polufinale,zauzeli smo treće mjesto u svojoj grupi. Turnir je osvojila ekipa NK JEDINSTVO iz Bihaća koja je u finalu pobijedila domaćina NK SAMOBOR rezultatom 1:0.

---

A protekli  vikend na našem nogometnom igralištu odigrao se turnir za mlađe uzraste pod nazivom I NA OTOKU SE IGRA NOGOMET VELA LUKA 2012.

Sudjelovalo je 6 ekipa podijeljenih u dvije grupe Grupa A: NK Spinut1-Split, DNK TALENT -Split i NK Spinut2-Split GrupaB: NK HAJDUK 1932, NK MOSOR-Žrnovnica, NK JADRAN- Smokvica.

Grupa A svoje utakmice je odigrala u petak u popodnevnim satima,utakmice su završile rezultatima Nk Spinut1-Dnk Talent 1:0, Nk Spinut2-Nk Spinut1 3:2, Nk Spinut-Dnk Talent 4:0.

 

U subotu u jutro igrale su se utakmice grupe B. Nk Hajduk 1932-Nk Mosor 3:5, golove za našu ekipu su postigli Toni Vlašić,Luka Bačić te Luka Marić. Nk Mosor-Nk Jadran 5:0 te Nk Hajduk 1932-Nk Jadran 8:1,golove za našu ekipu postigli su Toni Vlašić i Ante Žuvela po dva te Nikola Surjan,Luka Marić,Ivan Šeparović i Marin Šeparović po jedan gol.

U subotu popodne odigrala su se polufinala u kojima su se susreli Nk Spinut2-Nk Hajduk 1932 (5:1),gol za našu ekipu je postigao Nikola Surjan.U drugoj polufinalnoj utakmici su se sastali Nk Spinut1-Nk Mosor (0:0),pobijedila je ekipa Nk Mosor boljim izvođenjem jedanaesteraca (2:0). U utakmici za treće mjesto naši momci gubili su od ekipe Nk Spinut1 rezultatom 3:2, golove za našu ekipu su postigli Luka Marić i Marin Šeparović, da bi u finalu ekipa Nk Mosor pobijedila ekipu Nk Spinut2 rezultatom 4:1 te zasluženo osvojila turnir. Usljedila je dodjela pehara, medalja i priznanja. Priznanja je dodjelio načelnik općine Vela Luk Boris Žuvela, te direktor Komunalca d.o.o gosp. Damir Andreis.

Treće mjesto osvojila je ekipa Nk Spinut1, drugo mjesto ekipa Nk Spinut2,a turnir je osvojila ekipa Nk Mosor. Najbolji golman turnira bio je Roko Mikačić-Nk Spinut2, najbolji igrač turnira Ivor Vlajković-Nk Mosor, a najbolji strijelac Duje Dorić- Nk Spinut2.

Na kraju se zahvaljujemo svim sudionicima turnira i njihovim voditeljima, zahvaljujemo se sponzorima OPĆINI VELA LUKA, komunalnom poduzeću KOMUNALAC d.o.o Vela Luka, HUM HT Vela Luka te ugostiteljskom obrtu DOLE u nadi da se i dogodine vidimo u još većem broju.

 

Športski pozdrav

NK HAJDUK 1932 VELA LUKA

 

 

 

Since 1988 ..... Tel. 020 711 331
Novo! Novo! Novo! Na Autobusnom kolodvoru Korčula

 

 

 

 

 

 

 

 
 
 

 

 

 

 

 

 

 

 
 

infograf

 

 

 

 

 

 

 

                      

TV Sport Danas