Članci

2.ŽBL 16.kolo -Skupina Pelješac: Hodilje najbliže naslovu

Kategorija: Boćanje Kreirano: 20 Lipanj 2012 Objavljeno: 20 Lipanj 2012

 

altTRPANJ - Hodiljani su nadigrali trpanjske Faraune u sve tri discipline i tako istakli kandidaturu za prvo mjesto. Nije za Faraon igrao Stijepo Šegetin ali to ne umanjuje uspjeh Hodiljana. Naime, igrao je Šegetin u puno važnijim utakmicama protiv Putnikovića i Dube koje su Trpanjci izgubili. Ponikve su na domaćem terenu Orebićane porazili s 4 : 2 i tako ih udaljili od prvog mjesta. Brijesta je iščupala bodove u Vignju dok je Luka pobijedila Putnikoviće.

 

 

Hodilje su pokazali kroz cijelo prvenstvo kako su uigrana ekipa, bez oscilacija. Imaju kontinuitet igranja jer su zimsku pauzu iskoristili i igrali na zimskom turniru u Metkoviću. Dovoljno da odskoče od ostalih. U Ponikvama se odvijala drama u igri 'par' gdje je Mato Ledinić vodio ekipu u pobjedu od 13 : 12 nad parom Orebića.

Ostaju još dva kola koja će biti prekinuta igranjem tradicionalnog turnira 'četvorki' u Hodilju povodom sv. Ivana. Turnir će se igrati od petka do nedjelje, a nastupit će 14 ekipa. Prošlogodišnji prvak je ekipa Ogrca iz Trpnja.

 

U privitku u PDF 2.ŽBL Skupina Pelješca - 16.kolo rezultati, tablica i raspored

 

 

alt

.....Since 1988... Tel. 020 715 584.....Mob.091 506 65 34
Novo! Novo! Novo! ........Na Autobusnom kolodvoru Korčula ....Telefon 715- 584

 

 

 

 

 

 

 
 
 

 

 

 

 

 

 

 

 
 

infograf

 

 

 

 

 

 

 

                      

TV Sport Danas