Veslačkom klubu 'Ošjak' četiri naslova prvaka Hrvatske ! Sestrama Jurković peti uzastopni naslov prvaka!

Kategorija: Veslanje
Objavljeno: 08 Listopad 2014
Napisao/la Nenad Kosović

ZAGREB – Veslačice  i veslači  velolučkog 'Ošjaka' već su nas navikli na sjajne rezulatate na Prvenstvima Hrvatske...Proteklog su vikenda sudjelovali na ovogodišnjem Državnom juniorskom i kadetskom prvenstvu u Zagrebu. Pod vodstvom svog trenera prof. Tina Dragojevića 'ošjakovci' su se u Vela Luku vratili sa ukupno šest medalja , od čega četiri zlata, odnosno četiri naslova prvaka Hrvatske.

 

Lađari Crnog puta iz Metkovića pobjednici 17.Maratona lađ…Žrnovci doveslali četvrti –Tijek utrke u tekstu i fotografiji

Kategorija: Veslanje
Objavljeno: 13 Kolovoz 2014
Napisao/la Dora Mikelić

Na tradicionalnom 17. Maratonu lađa koji se održao prošle subote u Metkoviću i Pločama ekipa Crni Put iz Metkovića je spektakularnom pobjedom preotela tron Gusarima iz Komina dok su Žrnovski galijoti nakon teške borbe za drugo i treće mjesto ipak u cilj ušli četvrti.

 

Žrnovskim Galijotima 5. mjesto u Opuzenu u utrci za raspored lađa na 17. Maratonu

Kategorija: Veslanje
Objavljeno: 07 Kolovoz 2014
Napisao/la Nenad Kosović

OPUZEN – Sinoć je u Opuzenu držana Brzinska utrka koja je odlučivala o rasporedu lađa na 17. Maratonu na Neretvi koja će se održati u subotu 09.kolovoza . Naši Žrnovski Galijoti među 35 posada i lađa imali su 5. vrijeme / mjesto i izborili poziciju  u sredini prvog reda na stratu glavnog maratona  u subotu ispod mosta u Metkovića. Postigli su vrijeme 1.28.762.

 

Žrnovski Galijoti opet odlični ! Na 17. Maratonu lađa na Neretvi 3. rezultat za 4.mjesto !

Kategorija: Veslanje
Objavljeno: 10 Kolovoz 2014
Napisao/la Nenad Kosović

METKOVIĆ – Još jedan veliki uspjeh ostvarili su Žrnovski Galijoti ! Na jučer održanom 17.po redu Maratonu Lađa na Neretvioti, među 33 lađarskih posade, i nakon više od dva sata veslanja  i desetak tisića zaveslaja na cilj u Pločama stigli su kao četvrti !

 

Još o bronci Žrnovskih galijota sa 'Malog maratona' na Neretvi - Fotografije

Kategorija: Veslanje
Objavljeno: 23 Srpanj 2014
Napisao/la Dora Mikelić

ŽRNOVO - Na desetom lađarskom kupu u Krvavcu održanom  15. srpnja na kojemu su nastupile najbolje veslačke ekipe iz doline Neretve galijoti iz Žrnova osvojili su još jednu brončanu medalju.

 

Stranica 1 od 10

 

   

 

 

 

 

infograf

 

 

 

 

   

TV Sport Danas