Sestre Jurković i Stipe Trojanović županijske sportske nade godine!

Kategorija: Veslanje
Objavljeno: 12 Svibanj 2015
Napisao/la Nenad Kosović

DUBROVNIK - Na  tradicionalnoj svečanosti održanoj  povodom  Dan naše županije  u dubrovačkoj  u Sponzi,  Županijska zajednica športa dodijelila  je nagrade za najbolje županiske sportaše,  sportske djelatnike i saveze.

 

Prvi ovogodišnji natjecateljski zaveslaji…'Ošjakovci' sa Memorijala Zlatka Celenta donijeli pregršt medalja

Kategorija: Veslanje
Objavljeno: 17 Ožujak 2015
Napisao/la Nenad Kosović

SPLIT / VELA LUKA Počela je veslačka sezona, a već po običaju prvi zaveslaji napravljeni su na prvoj regati Veslačkog Kupa Dalmacije ' Memorijal Zlatko Celent'  koji je protekle subote i nedjelje održan u Splitu. Naravno uz sudjelovanje veslačica i veslača velolučkog Ošjaka  .  U konkurenciji veslačkih  klubovaiz cijele  Dalmacije bilanca 'ošjakovaca' je pet prvih , tri druga , dva treća i jedno četvrto mjesto.

 

Veslačkom klubu 'Ošjak' četiri naslova prvaka Hrvatske ! Sestrama Jurković peti uzastopni naslov prvaka!

Kategorija: Veslanje
Objavljeno: 08 Listopad 2014
Napisao/la Nenad Kosović

ZAGREB – Veslačice  i veslači  velolučkog 'Ošjaka' već su nas navikli na sjajne rezulatate na Prvenstvima Hrvatske...Proteklog su vikenda sudjelovali na ovogodišnjem Državnom juniorskom i kadetskom prvenstvu u Zagrebu. Pod vodstvom svog trenera prof. Tina Dragojevića 'ošjakovci' su se u Vela Luku vratili sa ukupno šest medalja , od čega četiri zlata, odnosno četiri naslova prvaka Hrvatske.

 

Ivana i Josipa Jurković - Zlatne blizanke velolučke vale …

Kategorija: Veslanje
Objavljeno: 02 Prosinac 2014
Napisao/la Nenad Kosović

VELA LUKA - Tek im je petnaesta, a već su dobrano popunile svoju tinejđersku sobicu sportskim trofejima. Više od 120 odličja i pehara sa raznoraznih natjecanja donijele su zajedno sestre blizanke Ivana i Josipa Jurković, veslačice velolučkog 'Ošjaka'. A među tom kolekcijom njihovih trofeja na prvom su mjestu svakako naslovi prvakinja Hrvatske u svojoj konkurenciji, gdje zadnjih godina zaista dominiraju. Sestre su  naime ove godine na Državnom prvenstvu održanom na zagrebačkom Jarunu već peti put za redom okitile naslovom prvakinja Hrvatske ! 

 

Lađari Crnog puta iz Metkovića pobjednici 17.Maratona lađ…Žrnovci doveslali četvrti –Tijek utrke u tekstu i fotografiji

Kategorija: Veslanje
Objavljeno: 13 Kolovoz 2014
Napisao/la Dora Mikelić

Na tradicionalnom 17. Maratonu lađa koji se održao prošle subote u Metkoviću i Pločama ekipa Crni Put iz Metkovića je spektakularnom pobjedom preotela tron Gusarima iz Komina dok su Žrnovski galijoti nakon teške borbe za drugo i treće mjesto ipak u cilj ušli četvrti.

 

Stranica 1 od 11

 

   

 

 

 
 

 

 

 

 
 

infograf

 

 

 

 

 

 

   

TV Sport Danas