ŽRNOVSKI GALIJOTI Pripreme za svoj treći 'boj na putu svom'…

Kategorija: Veslanje
Kreirano: 14 Lipanj 2016
Objavljeno: 14 Lipanj 2016
Napisao/la Nenad Kosović

ŽRNOVSKA BANJA – Desetak je dana do početka lađarske sezone…A to znači i do prve u kalendaru , one naše korčulanske regate , na ruti od  Kneža do Korčule. Treća  po redu za koju se  njeni prvi pobjednici, naši  Žrnovski galijoti već duže pripremaju. 

 

ZAVRŠENO PH-e U VIGNJU Prvak je Ante Berlengi , Darko Antunović treći…Juniorima 'Peliških jedara ' kompletno postolje !

Kategorija: Veslanje
Kreirano: 29 Svibanj 2016
Objavljeno: 29 Svibanj 2016
Napisao/la Nenad Kosović

VIGANJ -  Jučer je završeno Državno prvenstvo u slalomu, 'Viganj slalom open 2016'. Nažalost najveći neprijatelj jedriličara , posebice daskaša nedostatak  vjetra diktirao je i konačni plasman. Nakon što je vjetar zakazao u utorakisto je ponovio i u četvrtak  ( uz nekoliko neuspješnih pokušaja održavanja regate)  , kao i u petak, te jučer u subotu zadnjeg dana Prvenstva…

 Tako je o konačnom plasmanu  odlučio poredak koji je bio nakon utorka kada je održano pet regularnih regata , dovoljno da se prema propisima proglase  službeni plasmani….

 

PRVENSTVO HRVATSKE U VESLANJU 'Ošjak' ima četiri titule prvaka Hrvatske! Sestre Jurković i Stipe Trojanović dvostruki prvaci !

Kategorija: Veslanje
Kreirano: 05 Listopad 2015
Objavljeno: 05 Listopad 2015
Napisao/la Nenad Kosović

ZAGREB / VELA LUKA – Četiri prva  mjesta osvojili su veslačice i veslači velolučkog 'Ošjaka' na Prvenstvu Hrvatske za sve uzrasne kategorije održanom proteklog vikenda u  Zagrebu.   Prvog dana prvacima Hrvatske postali su 'ošjakovci' junior Stipe Trojanović u skifu,  te mlađe juniorke četverac na pariće Josipa Jurković, Ivana Jurković, Maja Petković i Diana Družić.

 

JUNIORSKA EKIPA OŠJAKA Pobjednik regate Kupa Dalmacije u Rijeci dubrovačkoj

Kategorija: Veslanje
Kreirano: 25 Travanj 2016
Objavljeno: 25 Travanj 2016
Napisao/la Nenad Kosović

DUBROVNIK / VELA LUKA -   Veslačice i veslači u juniorskoj kategoriji velolučkog 'Ošjaka' osvojili su prvo mjesto na 3.ovogodišnjoj regati za Kup Dalmacije  koja se protekle subote održala u Dubrovniku, na  regatnoj stazi u Rijeci dubrovačkoj.

 

IGOR BORASKA O veslanju i bobu, Korčuli i KPK, o sestrama Jurković…

Kategorija: Veslanje
Kreirano: 18 Kolovoz 2015
Objavljeno: 18 Kolovoz 2015
Napisao/la Nenad Kosović

Osvajač je olimpijske medalje i brojnih odličja sa mnogih svjetskih i evropskih veslačkih natjecanja, četiri puta sudionik olimpijskih igara i prvi Hrvat učesnik Ljetnih  i Zimskih olimpijskih igara....

Igor Boraska, naš proslavljeni veslač boravio je  ovih dana u Korčuli.  Dogovorili kratki razgovor,  a na naše zadovoljstvo isti se  dobrano produljio, primorao nas da iz obilja  zanimljivosti izvadimo 'epizode' koje su nam se korčulansko-pelješkim sportskim fanovima činile najinteresantnije… 

 

Stranica 1 od 14

 

 

 

 

   

 

 

 
 
 

 

 

 

 

 

 

 

 
 

infograf

 

 

 

 

 

 

                      

TV Sport Danas