Žrnovski Galijoti veslaju na suhom....

Kategorija: Veslanje
Objavljeno: 20 Ožujak 2014
Napisao/la Niko Perić

ŽRNOVO -  U omanjoj prostoriji KPD Bratska sloga u Žrnovu,svakodnevno se okuplja Udruga lađara 'Žrnovski galijot'i,kako bi se formirala ekipa lađara za ovogodišnji maraton lađa na Neretvi,koji se održava krajem mjeseca kolovoza.U prostoriji iznenađenja,dok je cijelu zimu bilo hladno i vjetrovito,kod njih toplina tijela i atmosfere. Raznim pomoćima i donacijama postavljene su moderne sprave za stjecanje kondicije.

 

Svi najuspješniji sportaši Općine Vela Luke za 2013.g.opet iz VK 'Ošjak' !

Kategorija: Veslanje
Objavljeno: 28 Veljača 2014
Napisao/la Nenad Kosović

 VELA LUKA - Na 5. Sjednici Općinskog Vijeća Vela Luke koja je održana u srijedu 26.veljače 2014.g.  između ostalog donijeta je i Odluka  o Izboru i proglašenju najuspješnijih športaša Vele Luke u 2013. godini su .

Drugu godinu za redom svi najbolji sportaši ove općine dolaze iz jednog kluba – Veslačkog kluba 'Ošjak' !

Najbolja sportašica Vela Luke  za prošlu godinu je  veslačica , juniorka Marina Valentić, dok je najbolji sportaš  mlađi  junior veslač Teo Padovan .

 

Veslačima velolučkog 'Ošjaka' tri naslova državnih prvaka !

Kategorija: Veslanje
Objavljeno: 17 Rujan 2013
Napisao/la Administrator

altVELA LUKA  - Proteklog petka, subote i nedjelje je na zagrebačkom Jarunu održano Hrvatsko veslačko prvenstvo. Na prvenstvu su nastupili svi klubovi RH. Najuspješniji klub iz Dalmacije bio je VK „Ošjak“ koji je osvojio tri naslova državnih prvaka, jednu srebrnu i jednu brončanu medalju.

 

Odlukom Stegovnog vijeća Žrnovski galijoti obranili prošlogodišnju broncu !

Kategorija: Veslanje
Objavljeno: 27 Kolovoz 2013

 

altMETKOVIĆ - Zbog međusobne tuče na ovogodišnjem 16. Maratonu lađa na Neretvi , današnjom odlukom stegovnog i žalbenog vijeća iz ovogodišnjeg natjecanja diskvalificirane su posade lađa  Stabline i Baćine ! Tom odlukom koja je konačna , naši Žrnovski galijoti , koji su inače u ovogodišnjem Maratonu osvojili 4.mjesto,  sada su se pomakli na 3.mjesto i postali  osvajači 'brončanog štita' ! Time su  obranili isti plasman ostvaren na Maratonu lađa 2102.g.

 

Žrnovski galijoti opet odlični ! 4.mjesto na 16. Maratonu lađa na Neretvi

Kategorija: Veslanje
Objavljeno: 11 Kolovoz 2013

 

altMETKOVIĆ/PLOČE – Još jedan sjajan rezultat naših Žrnovskih Galijota na najmasovnijem veslačkom natjecanju  u Hrvatskoj, na 16.Maratonu lađa koji je jučer veslao od Metkovića rijekom Neretvom do 22 km udaljenih Ploča.

 

Stranica 1 od 8

 

infograf

 

 

 

 

   

TV Sport Danas