MEMORIJAL PERICE VLAŠIĆA 'Ošjak' najbolji u kategoriji 'junior A' - Ukupno na 5.mjestu

Kategorija: Veslanje
Kreirano: 14 Rujan 2016
Objavljeno: 14 Rujan 2016
Napisao/la Nenad Kosović

SPLIT – U subotu je u Splitu održan Memorijal 'Perice Vlašića'.  6.ovogodišnja regata na kojoj su sudjelovali  veslači i veslačice velolučkog 'Ošjaka'.  Na natjecanju koje nosi ime njihova slavnog sumještanina , velolučka ekipa natjecala se u kadetskoj i  juniorskoj  konkurenciji. 'Ošjakovci' su  konkurenciji 12 klubova iz Dalmacije u kategoriji   'Junior  A '  osvojili prvo mjesto sa  36 bodova,  dok su u kategoriji 'Juniori B' i  'Kadet B'  osvojili  8 , odnosno 10 bodovai, te  sa  54 boda na kraju u osvojili ukupno 5.mjesto

 

ODE DOMAGOJA ŠTIT NA BJELOVARSKI RIT Argonauti šokirali Dolinu Neretve ! Žrnovskim Galijotima 21.mjesto

Kategorija: Veslanje
Kreirano: 14 Kolovoz 2016
Objavljeno: 14 Kolovoz 2016
Napisao/la Nenad Kosović

METKOVIĆ / PLOČE – Malo se tome tko nadao… Lađarska  posada ' Argo' iz Bjelovara senzacionalni je  pobjednik je 19.Maratona Lađa na Neretvi . Bjelovarci su iznenadili kompletnu neretvansku lađarsku elitu, prvi put u  povijesti ovog spektakularnog natjecanja Domagojev štit odlazi u ruke lađara koji nisu sa rijeke Neretve.  Potpuno zasluženo ! 

 

MEMORIJAL IVAN JERČIĆ Ošjakovcima pojedinačno jedno zlato i četiri srebra…Juniorska ekipa ukupno najbolja !

Kategorija: Veslanje
Kreirano: 28 Lipanj 2016
Objavljeno: 28 Lipanj 2016
Napisao/la Nenad Kosović

KAŠTEL KAMBELOVAC – Veslači i veslačice velolučkog 'Ošjaka' proteklog su vikenda sudjelovali  na regati  ' Memorijal Ivan Jerčić 2016' održanom u Kaštel Kambelovcu. Riječ je petoj  po redu  regati ovogodišnjeg Kupa Dalmacije, zadnjoj  prije ljetne stanke,  koja se  od 2007.g održava u spomen na tragično stradalog veslača  HVK Marina Kaštela .

 

UTRKA ZA STARTNE POZICIJE Na Maratonu lađa Žrnovski galijoti startaju iz prvog reda

Kategorija: Veslanje
Kreirano: 07 Kolovoz 2016
Objavljeno: 07 Kolovoz 2016
Napisao/la Nenad Kosović

OPUZEN – Žrnovski Galijoti će slijedeću subotu 13.kolovoza u 17.00 sati  na 19. Maratonu lađa na Neretvi ispod metkovskog mosta startati iz prvog reda lađa.  Rezultat je to jučerašnjeg natjecanja za startne pozicije koji se već po običaju država u Opuzenu. U brzinskoj utrci naši su Galijoti u konkurenciji 34 lađarske posade osvojili  10.mjesto postigavši vrijeme od 1.35.254 .

 

FOTO SA STARTA I CILJA Lađarske regate Kneža - Korčula

Kategorija: Veslanje
Kreirano: 26 Lipanj 2016
Objavljeno: 26 Lipanj 2016
Napisao/la Nenad Kosović

KORČULA - Fotografije sa starta iz Kneža i cilja u Korčuli ovogodišnje  lađarske utrke u kojoj su Gusari iz Komina bili pobjednici pogledajte u 55 fotografija koje je snimio Nenad Kosović 

 

 

Stranica 1 od 16

 

 

 

 

   

 

 

 
 
 

 

 

 

 

 

 

 

 
 

infograf

 

 

 

 

 

 

                      

TV Sport Danas