Još o bronci Žrnovskih galijota sa 'Malog maratona' na Neretvi - Fotografije

Kategorija: Veslanje
Objavljeno: 23 Srpanj 2014
Napisao/la Dora Mikelić

ŽRNOVO - Na desetom lađarskom kupu u Krvavcu održanom  15. srpnja na kojemu su nastupile najbolje veslačke ekipe iz doline Neretve galijoti iz Žrnova osvojili su još jednu brončanu medalju.

 

I velolučkim veslačima 'godi' Neretva…VK 'Ošjak' pobjednik 4.Mini Kupa HVS-a i 26.Neretvanske regate

Kategorija: Veslanje
Objavljeno: 18 Srpanj 2014
Napisao/la Nenad Kosović

METKOVIĆ - Veslačice i veslači velolučkog 'Ošjaka' pobjednici 4. Mini Kup Veslačkog saveza  i 26. Neretvanske regate koju su organizirali članovi VK ' Neretvanski gusar '. U konkurenciji deset klubova Ošjak je zauzeo prvo mjesto ,  ispred splitskog Mornara i Biokova iz Makarske. 

 

Žrnovski galijoti opet odlični ! Treće mjesto na utrci Župe Bagalović ' Krvavac 2014'

Kategorija: Veslanje
Objavljeno: 16 Srpanj 2014
Napisao/la E.Brčić/N.Kosović

KRVAVAC –  Na lađarskoj regati , 10. po redu Kupu Župe Bagalović  'Krvavac 2014'  koje je jučer održana na Neretvi,  'Žrnovski galijoti' opet su bili izvrsni ! U konkurenciji 20 lađarskih posada, na utrci koju Neretljani nazivaju 'Mali maraton' ,  naši su galijoti  osvojili  3.mjesto . Pobjednici regate bili su lađari  Crnog puta iz Metkovića a drugi posada Gusara iz Komina.

 

James 'Jimmy' Curać : Adrenalin nam je radio sto posto !

Kategorija: Veslanje
Objavljeno: 30 Lipanj 2014
Napisao/la Nenad Kosović

KORČULA - Subotnje poslijepodne i nedjeljna noć bile su, već znate, u znaku galijota … I to naravno , naših , žrnovskih… Na prvoj Lađarskoj regati Kneža – Korčula jednostavno su pomeli konkurenciju – više nego uvjerljivi  'gospodari svog mora' u odnosu na ostatak lađarske flote koja se našao na startu u Knežama….

 

'Svoji na svome' … Žrnovski galijoti prvi pobjednici 1.lađarske regate Kneža – Korčula ! 165 fotografija

Kategorija: Veslanje
Objavljeno: 29 Lipanj 2014
Napisao/la Nenad Kosović

KORČULA – Naši Žrnovski galijoti sjajno su otvorili Lađarsku sezonu . Prvi su pobjednici 1. Lađarske regate Kneža – Korčula , koja je jučer na startu okupila 10 lađarskih posada . Od samog starta Žrnovci su vodili i niti jednom, na  10 kilometra dugoj regatnoj stazi nisu ispuštali vodstvo. Najbliži tijekom cijele trke bili su im lađari Crnog puta i Stabline.

 

Stranica 1 od 9

 

infograf

 

 

 

 

   

TV Sport Danas