JUNIORSKA EKIPA OŠJAKA Pobjednik regate Kupa Dalmacije u Rijeci dubrovačkoj

Kategorija: Veslanje
Kreirano: 25 Travanj 2016
Objavljeno: 25 Travanj 2016
Napisao/la Nenad Kosović

DUBROVNIK / VELA LUKA -   Veslačice i veslači u juniorskoj kategoriji velolučkog 'Ošjaka' osvojili su prvo mjesto na 3.ovogodišnjoj regati za Kup Dalmacije  koja se protekle subote održala u Dubrovniku, na  regatnoj stazi u Rijeci dubrovačkoj.

 

PRVENSTVO HRVATSKE U VESLANJU 'Ošjak' ima četiri titule prvaka Hrvatske! Sestre Jurković i Stipe Trojanović dvostruki prvaci !

Kategorija: Veslanje
Kreirano: 05 Listopad 2015
Objavljeno: 05 Listopad 2015
Napisao/la Nenad Kosović

ZAGREB / VELA LUKA – Četiri prva  mjesta osvojili su veslačice i veslači velolučkog 'Ošjaka' na Prvenstvu Hrvatske za sve uzrasne kategorije održanom proteklog vikenda u  Zagrebu.   Prvog dana prvacima Hrvatske postali su 'ošjakovci' junior Stipe Trojanović u skifu,  te mlađe juniorke četverac na pariće Josipa Jurković, Ivana Jurković, Maja Petković i Diana Družić.

 

GALIJOTIMA OPET OCJENA PET Peto mjesto na 18.Maratonu lađa na Neretvi – Stablina prva

Kategorija: Veslanje
Kreirano: 08 Kolovoz 2015
Objavljeno: 08 Kolovoz 2015
Napisao/la Nenad Kosović

METKOVIĆ – Žrnovski Galijoti još su jednom dokazali da spadaju među vodeće lađarske družine . Na tradicionalnom 18. Maratonu lađa koji se danas održao na rijeci Neretvi ,  na ruti od Metkovića do Ploča dugoj 22,5 kilometra naši galijoti su cilj u Pločama stigli kao izvrsni  peti.

 

IGOR BORASKA O veslanju i bobu, Korčuli i KPK, o sestrama Jurković…

Kategorija: Veslanje
Kreirano: 18 Kolovoz 2015
Objavljeno: 18 Kolovoz 2015
Napisao/la Nenad Kosović

Osvajač je olimpijske medalje i brojnih odličja sa mnogih svjetskih i evropskih veslačkih natjecanja, četiri puta sudionik olimpijskih igara i prvi Hrvat učesnik Ljetnih  i Zimskih olimpijskih igara....

Igor Boraska, naš proslavljeni veslač boravio je  ovih dana u Korčuli.  Dogovorili kratki razgovor,  a na naše zadovoljstvo isti se  dobrano produljio, primorao nas da iz obilja  zanimljivosti izvadimo 'epizode' koje su nam se korčulansko-pelješkim sportskim fanovima činile najinteresantnije… 

 

GALIJOTI OPET BLISTAJU Drugo mjesto na Kupu Slobodne Dalmacije !

Kategorija: Veslanje
Kreirano: 05 Kolovoz 2015
Objavljeno: 05 Kolovoz 2015
Napisao/la Nenad Kosović

OPUZEN – Do sada najbolji rezultat naših Žrnovskih Galijota na  jučer održanom tradicionalnom Kupu Slobodne Dalmacije koji uvijek prethodi onom glavnom  Maratonu lađa na Neretvi.   Žrnovci su u  Opuzenu u brzinskoj utrci  ostvarili drugo vrijeme , odnosno zauzeli  2.mjesto u konkurenciji 46 posada i ponijeli  srebrni pehar Slobodne Dalmacije . 

 

Stranica 1 od 14

 

 

 

 

   

 

 

 
 
 

 

 

 

 

 

 

 

 
 

infograf

 

 

 

 

 

 

                      

TV Sport Danas