Članci

Objavljeno: 27 Travanj 2010

Marko Polo Sport. net - prvi je sportski portal na području otoka Korčule i Pelješca koji ima za cilj promidžbu sportaša, sportskih klubova i općenito sporta, prvenstveno na ovom području, ali i u Hrvatskoj , pa i šire . Uz vašu pomoć naši dragi posjetitelji, sportski djelatnici, sportaši i svi ljubitelji sporta Marko Polo sport.net nastojat će tekstom, fotografijom, našim i vašim komentarima pratiti sportska događanja, rezultate i natjecanja sportaša i sportskih kolektiva otoka Korčule i Pelješca, objavljivati priče iz života sportaša i klubova...

Marko Polo Sport.net želi puno prostora namijeniti onim najmlađim sportašima i njihovim sportskim aktivnosti u obrazovnim ustanovama sa ovog području - dakle od dječjih vrtića, pa preko osnovnih pa do srednjih škola i eventualno i sportskih aktivnosti naših studenata .

Marko Polo Sport.net će se potruditi da vas informira i o nastupima vrhunskih sportaša koji su ponikli u našem kraju kojih je , što nam je posebno drago sve više.

Marko Polo Sport.net neće zanemariti ni veteranska natjecanja, a pokušati ćemo zaviriti i u bogatu sportsku arhivu ovog kraja, obnoviti sjećanja na slavne dane korčulanskog otočkog i pelješkog sporta.

Marko Polo Sport.net nastojati će se povezati se i sa našim iseljenicima diljem svijeta, od Sjeverne i Južne Amerike preko Afrike, do Australije i Novog Zelanda, saznati o njihovim i sportskim aktivnostima i uspjesima njihovih potomaka u stranim zemljama, a s druge strane našim useljenicima omogućiti sportsku informaciju iz rodnoga ili kraja svojih potomaka.

Na ovim stranicama promicati ćemo i sportski način življena , kao najzdraviji oblik života u vremenu kada je zbog raznoraznih okolnosti mnogima za takav način života ostaje sve manje vremena.

Možda se pitate zašto baš Marko Polo Sport.net - iz jednostavnog razloga jer je povijesna činjenica da je veliki svjetski putnik vezan za ovaj kraj, te da je pisanjem u svojem  čuvenim Milionom zapravo bio utemeljitelj novinarstva, prvi poznati novinar u povijesti svijeta, a pišući između ostalog i raznim svakodnevnim i organiziranim igrama i natjecanjima visoko razvijenog i Evropi do tada potpuno nepoznatom Dalekog Istoka ujedno bio i prvi - sportski novinar....

Želja nam je da Marko Polo Sport.net privuče što više posjetitelja, ali i suradnika iz svih sportskih udruga ovog kraja.

Stoga vas pozivamo da se ne ustručavate. - , šaljite nam vaše sportske rezultate sa natjecanja, novosti, priče iz sportskog života, obrazlažite javno probleme s kojima se u svom radu susrećete, začinite ako ste u mogućnosti iste fotografijama, video zapisima i komentarima - biti će nam ih zadovoljstvo  objaviti, a time ćete najviše doprinijeti da se prvi sportski portal ovog područja održi i bude svakodnevno štivo sportaša, sportskih djelatnika i svih ljubitelja sporta ovog kraja . Nadamo se  i -  mrvicu više ...!

 

Sportski pozdrav

Marko Polo Sport.net

 

 

You have no rights to post comments

 

 

 

 

   

 

 

 
 
 

 

 

 

 

 

 

 

 
 

infograf

 

 

 

 

 

 

                      

TV Sport Danas