Članci

Objavljeno: 27 Travanj 2010

Marko Polo Sport. net - prvi je sportski portal na području otoka Korčule i Pelješca koji ima za cilj promidžbu sportaša, sportskih klubova i općenito sporta, prvenstveno na ovom području, ali i u Hrvatskoj , pa i šire . Uz vašu pomoć naši dragi posjetitelji, sportski djelatnici, sportaši i svi ljubitelji sporta Marko Polo sport.net nastojat će tekstom, fotografijom, našim i vašim komentarima pratiti sportska događanja, rezultate i natjecanja sportaša i sportskih kolektiva otoka Korčule i Pelješca, objavljivati priče iz života sportaša i klubova...

Marko Polo Sport.net želi puno prostora namijeniti onim najmlađim sportašima i njihovim sportskim aktivnosti u obrazovnim ustanovama sa ovog području - dakle od dječjih vrtića, pa preko osnovnih pa do srednjih škola i eventualno i sportskih aktivnosti naših studenata .

Marko Polo Sport.net će se potruditi da vas informira i o nastupima vrhunskih sportaša koji su ponikli u našem kraju kojih je , što nam je posebno drago sve više.

Marko Polo Sport.net neće zanemariti ni veteranska natjecanja, a pokušati ćemo zaviriti i u bogatu sportsku arhivu ovog kraja, obnoviti sjećanja na slavne dane korčulanskog otočkog i pelješkog sporta.

Marko Polo Sport.net nastojati će se povezati se i sa našim iseljenicima diljem svijeta, od Sjeverne i Južne Amerike preko Afrike, do Australije i Novog Zelanda, saznati o njihovim i sportskim aktivnostima i uspjesima njihovih potomaka u stranim zemljama, a s druge strane našim useljenicima omogućiti sportsku informaciju iz rodnoga ili kraja svojih potomaka.

Na ovim stranicama promicati ćemo i sportski način življena , kao najzdraviji oblik života u vremenu kada je zbog raznoraznih okolnosti mnogima za takav način života ostaje sve manje vremena.

Možda se pitate zašto baš Marko Polo Sport.net - iz jednostavnog razloga jer je povijesna činjenica da je veliki svjetski putnik vezan za ovaj kraj, te da je pisanjem u svojem  čuvenim Milionom zapravo bio utemeljitelj novinarstva, prvi poznati novinar u povijesti svijeta, a pišući između ostalog i raznim svakodnevnim i organiziranim igrama i natjecanjima visoko razvijenog i Evropi do tada potpuno nepoznatom Dalekog Istoka ujedno bio i prvi - sportski novinar....

Želja nam je da Marko Polo Sport.net privuče što više posjetitelja, ali i suradnika iz svih sportskih udruga ovog kraja.

Stoga vas pozivamo da se ne ustručavate. - , šaljite nam vaše sportske rezultate sa natjecanja, novosti, priče iz sportskog života, obrazlažite javno probleme s kojima se u svom radu susrećete, začinite ako ste u mogućnosti iste fotografijama, video zapisima i komentarima - biti će nam ih zadovoljstvo  objaviti, a time ćete najviše doprinijeti da se prvi sportski portal ovog područja održi i bude svakodnevno štivo sportaša, sportskih djelatnika i svih ljubitelja sporta ovog kraja . Nadamo se  i -  mrvicu više ...!

 

Sportski pozdrav

Marko Polo Sport.net

 

Izdaje: 

Udruga  Marko Polo Sport

41.Ulica br. 13

20260 Korčula  

OIB: 65364046090

091 503 25 17 
Autor projekta:  Nenad Kosović 

Glavni uredniK:  Nenad Kosović  

REDAKCIJA:

Dinko Oreb, Ante Žanetić, Jurica Dragojevič,  Stjepan Jurica,  Damjan Aljinović,  Marjan Kosović,  Mirko Šain, Zdravko Šabić, Ivo Cetinić,  Nenad Kosović 

.............

Uvjeti korištenja portala Marko Polo Sport .

Dobrodošli na stranice portala Marko Polo Sport , sportskog portala otoka Korčule i poluotoka Pelješca,  koji dnevno prati sportska događanja na tom području, ali i susjednih otoka Mljeta i Lastova i šire.

Korištenjem sadržaja portala Marko Polo Sport  smatra se da su korisnici upoznati sa uvjetima i eventualnim  rizicima koji nastaju iz korištenja portala , te da iste prihvaćaju  i  na  vlastitu odgovornost.

Marko Polo Sport polaže autorska prava na sve vlastite sadržaje  (tekstove,  fotografije, audio i video zapise),  a neovlašteno korištenje, bez dozvole vlasnika autorskih prava, smatra se kršenjem autorskih prava i  podložno je tužbi.

Sadržaji portala Marko Polo Sport uz prethodnu dozvolu mogu se prenositi na druge elektroničke medije i publikacije,  na način da se  koristi postavljanjem na tom elektroničkom mediju  ili publikaciji linka na tekst čije autorsko pravo polaže  Marko Polo Sport.

Sadržajni portala Matko Polo Sport uz prethodnu dozvolu , mogu se prenositi i u tiskanim, Tv i radio medijima, ali uz obaveznu naznaku da je sadržaj prenijet sa / ili je vlasnik autorskih prava  Marko Polo Sport

Marko Polo Sport zadržava pravo promjene, ukidanja (privremenog i trajnog) bilo kojeg sadržaja ili usluge na portalu bez obaveze prethodne najave.

Portal Marko Polo Sport se sastoji se od vlastitih sadržaja i sadržaja kreiranih od strane posjetitelja, te linkova na vanjske stranice te se isti koriste na vlastitu odgovornost i Marko Polo Sport ne može se smatrati odgovornim za bilo kakvu štetu nastalu korištenjem.

Marko Polo Sport  poštuje privatnost svojih korisnika i posjetitelja portala,  te se obavezuje da će čuvati njihovu privatnost , osim u slučaju teškog kršenja pravila portala  ili nezakonitih aktivnosti korisnika.

Korisnicima Marko Polo Sport je  strogo je zabranjeno  objavljivanje, slanje i razmjena sadržaja koji krše postojeće hrvatske i/ili međunarodne zakone, sadržaja koji sadrži  lažne informacije,  uvredljiv je , vulgaran, prijeteći, rasistički ili šovinistički.

Strogo je zabranjeno i podložno zakonima RH  lažno predstavljanje, odnosno predstavljanje u ime druge pravne ili fizičke osobe.

 Komentari i stavovi objavljeni na portalu Marko Polo Sport  ne odražavaju stav vlasnika , urednika i Redakcije . Marko Polo Sport  ne snosi odgovornost za eventualnu štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uvjeta i pravila komentiranja

 

 

 

You have no rights to post comments

 

 

 

 

   

 

 

 
 
 

 

 

 

 

 

 

 

 
 

infograf

 

 

 

 

 

 

                      

TV Sport Danas