Članci

Objavljeno: 27 Travanj 2010

Marko Polo Sport. net - prvi je sportski portal na području otoka Korčule i Pelješca koji ima za cilj promidžbu sportaša, sportskih klubova i općenito sporta, prvenstveno na ovom području, ali i u Hrvatskoj , pa i šire . Uz vašu pomoć naši dragi posjetitelji, sportski djelatnici, sportaši i svi ljubitelji sporta Marko Polo sport.net nastojat će tekstom, fotografijom, našim i vašim komentarima pratiti sportska događanja, rezultate i natjecanja sportaša i sportskih kolektiva otoka Korčule i Pelješca, objavljivati priče iz života sportaša i klubova...

Marko Polo Sport.net želi puno prostora namijeniti onim najmlađim sportašima i njihovim sportskim aktivnosti u obrazovnim ustanovama sa ovog području - dakle od dječjih vrtića, pa preko osnovnih pa do srednjih škola i eventualno i sportskih aktivnosti naših studenata .

Marko Polo Sport.net će se potruditi da vas informira i o nastupima vrhunskih sportaša koji su ponikli u našem kraju kojih je , što nam je posebno drago sve više.

Marko Polo Sport.net neće zanemariti ni veteranska natjecanja, a pokušati ćemo zaviriti i u bogatu sportsku arhivu ovog kraja, obnoviti sjećanja na slavne dane korčulanskog otočkog i pelješkog sporta.

Marko Polo Sport.net nastojati će se povezati se i sa našim iseljenicima diljem svijeta, od Sjeverne i Južne Amerike preko Afrike, do Australije i Novog Zelanda, saznati o njihovim i sportskim aktivnostima i uspjesima njihovih potomaka u stranim zemljama, a s druge strane našim useljenicima omogućiti sportsku informaciju iz rodnoga ili kraja svojih potomaka.

Na ovim stranicama promicati ćemo i sportski način življena , kao najzdraviji oblik života u vremenu kada je zbog raznoraznih okolnosti mnogima za takav način života ostaje sve manje vremena.

Možda se pitate zašto baš Marko Polo Sport.net - iz jednostavnog razloga jer je povijesna činjenica da je veliki svjetski putnik vezan za ovaj kraj, te da je pisanjem u svojem  čuvenim Milionom zapravo bio utemeljitelj novinarstva, prvi poznati novinar u povijesti svijeta, a pišući između ostalog i raznim svakodnevnim i organiziranim igrama i natjecanjima visoko razvijenog i Evropi do tada potpuno nepoznatom Dalekog Istoka ujedno bio i prvi - sportski novinar....

Želja nam je da Marko Polo Sport.net privuče što više posjetitelja, ali i suradnika iz svih sportskih udruga ovog kraja.

Stoga vas pozivamo da se ne ustručavate. - , šaljite nam vaše sportske rezultate sa natjecanja, novosti, priče iz sportskog života, obrazlažite javno probleme s kojima se u svom radu susrećete, začinite ako ste u mogućnosti iste fotografijama, video zapisima i komentarima - biti će nam ih zadovoljstvo  objaviti, a time ćete najviše doprinijeti da se prvi sportski portal ovog područja održi i bude svakodnevno štivo sportaša, sportskih djelatnika i svih ljubitelja sporta ovog kraja . Nadamo se  i -  mrvicu više ...!

 

Sportski pozdrav

Marko Polo Sport.net

 

Izdaje: 

Udruga  Marko Polo Sport

41.Ulica br. 13

20260 Korčula  

OIB: 65364046090

091 503 25 17 
Autor projekta:  Nenad Kosović 

Glavni uredniK:  Nenad Kosović  

REDAKCIJA:

Dinko Oreb, Ante Žanetić, Jurica Dragojevič,  Stjepan Jurica,  Damjan Aljinović,  Marjan Kosović,  Mirko Šain, Zdravko Šabić, Ivo Cetinić,  Nenad Kosović 

 

You have no rights to post comments

 

 

 

 

   

 

 

 
 
 

 

 

 

 

 

 

 

 
 

infograf

 

 

 

 

 

 

                      

TV Sport Danas