BŠK Zmaj i Orebić se oprostili od Kupa...U Opuzenu 4:2, na Lapadu 'kapetani' pali tek nakon jedanaesteraca !
Završena Dječja MNL-a: Prvaci Sveti Antun, Pupnat i Lumbarda 2
U finalu žrnovski 'kuneji' jači od pupnatskih 'puma' - 4:1 ! Bronca lumbarajskim 'kockarima'
2.ŽNL-a: Devet golova u Kuni u pobjedi Rata - Jadranu b.b. pobjeda
Pločani moćno na Moćnom lazu...Hajduk 1932 - Jadran LP 0:5
Sportska medicina: Mišići - Kako ih održati u formi, liječiti ozljede, hraniti ih ...

Učenice Osnovne škole 'Petra Kanavelića ' iz Korčule treće na Prvenstvu Hrvatske u plivanju!

Objavljeno: 28 Ožujak 2014
Napisao/la Niko Perić

 

ZADAR / KORČULA  - U Zadru su u završnici natjecanja Državnog školskog prvenstva školskih sportskih društava Republike Hrvatske u plivanju učenice Osnovne škole "Petar Kanavelić" iz Korčule osvojile su 3. mjesto, između 12 ekipa.Organizator natjecanja je bio Hrvatski školski športski savez, suorganizator Županijski savez školskog športa Zadarske županije, a priređivač Plivački klub Jadera Zadar. Mlade su se Korčulanke bez poluzavršnice plasirale kao pobjednice županijskog natjecanja. 

 

U subotu u Trpnju 7.Memorijalni malonogometni turnir 'Oliver Antunović'

Objavljeno: 28 Ožujak 2014
Napisao/la Marko Vujičić 'Maki'

TRPANJ – U u subotu 29.ožujka 2014.g. U Trpnu se održato 7. Memorijalni malonogometni turnir 'OLIVER Antunović' uz sudjelovanje 8. malonogometnih momčadi. Na turniru nastupaju :

Torcida Trpanj , Torcida Korčula , Torcida Split, Torcida Ploče, Torcida Makarska, Torcida Mokošica, Torcida Metković, Torcida Konavle. Misa zadušnica je u 12,30 , nakon koje započinju natjecanja.

 

Malonogometni klub 'Mljet' uživo na El Clasicu!

Objavljeno: 27 Ožujak 2014
Napisao/la Administrator

MADRID/MLJET - Pratiti uživo El Clasico, okršaj nogometnih giganata Real Madrida i Bacelone, san je svakog ljubitelja najvažnije sporedne stvari na svijetu, bio on navijač, igrač ili tek znatiželjnik zaluđen sportskim spektaklima. Baš takav san ostvario se za ekipu i stručni stožer Malonogometnog kluba Mljet, jedinog aktivnog sportskog kluba na otoku s oko 700 duša. 

 

Kup utakmica Orebić - Ponikve - fotografije

Objavljeno: 27 Ožujak 2014
Napisao/la Administrator

OREBIĆ - Fotografije koje napravio Nedjeljko Ćendo sa jučerašnje utakmice Finala Nogometnog kupa za područje NC Pelješac između Orebića i Ponikva (4:1) možete vidjeti  OVDJE 

 

Plivačice i plivači KPK-a na dva Regionalna natjecanja

Objavljeno: 27 Ožujak 2014
Napisao/la Vesna Marinović

SPLIT - Protekla dva vikenda u Splitu na bazenu Poljud održana su dva plivačka natjecanja na kojima su sudjelovale plivačice i plivači KPK! 15. i 16. ožujka plivalo se na drugom kolu Regionalnog prvenstva Hrvatske u plivanju za regiju 1. Prvenstvo se odvijalo kroz tri dijela u kategorijama seniori, juniori, mlađi juniori i kadeti. Nastupilo je oko 200 - tinjak plivača (11 plivačkih klubova) iz Splita, Dubrovnika, Zadra i Šibenika. KPK je nastupio sa sedam plivačica i jednim plivačem ( Nika i Karlo Škokić, Matea Vojinović, Karla Farac, Zrinka Fabris, Ena Depolo, Iva Fabris i Bernarda Foretić) pod vodstvom trenerica Lane Lozice i Vesne Marinović. Plivači KPK su nastupili u disciplinama: 200 m slobodno, 50 m i 100 m delfin, 50 m i 200 m leđno i 200 m mješovito. 

 

 

    _Naši sportaši_

 

Nikša Skokandić
Image Detail

 

infograf

 

 

 

 

   

TV Sport Danas

Cloudy

18°C

Korčula

Cloudy
Humidity: 63%
Wind: NNW at 17.7 km/h
Thursday
Scattered thunderstorms
14°C / 23°C
Friday
Rain
13°C / 22°C
Saturday
Rain
13°C / 19°C

Od 10. svibnja 2010

Broj prikaza (hitova) članaka
1755718