Cavtat opet bolji od KPK – ovaj put 9 : 7
Biti će glavoča iz ŠRD 'Glavoč'…. U Trsteniku započela Ljetna škola udičarenja – FOTO
Vaterpolo nade KPK na Završnom turniru Kupa Hrvatske u Rijeci
Tko sve od hrvatskih rukometnih veterana stiže na proslavu 25 godina 'Red Dragonsa' ?
Povodom Svetog Todora dodijeljena priznanja sportskim lauretima Grada Korčule za 2013.g. FOTO

Prvak 1.ŽNL-e DNŽ Jadran LP izborio ekspresni povratak u 3. HNL-jug! Konavljanin na čekanju....

Objavljeno: 15 Lipanj 2014
Napisao/la Nenad Kosović

Naš županijski nogomet i njegovi nogometaši su već davno dana odmoru.. Doduše ne baš svi , jer su prvaci 1. ŽNL-e Dubrovačko-neretvanske nogometaši Jadrana iz Ploča za to vrijeme sudjelovali u Kvalifikacijama za plasman 3.HNL-jug. I to uspješno ! Nakon samo jedne sezone provedene među županijskim klubovima Doline Neretve, Konavala , poluotoka Pelješca , te otoka Korčule i Lastova

 

Matko Obradović i službeno najbolji vratar 1.Slovenske nogometne lige !

Objavljeno: 14 Lipanj 2014
Napisao/la Nenad Kosović

OREBIĆ - Tamo gdje je na kraju jesenskog dijela bio, na kraju je prvenstva ostao i pritom dobrano podebljao titulu 'naj' vratara lige… Naš Matko Obradović, 23-godišnji Orebičanin čuvar mreže Krke iz Novog Mesta najbolji je vratar 1.Slovenske nogometne lige!   

' Bez dvojbe ovo je bila moja najbolja sezona iako je i prošla također bila jako uspješna. Uspio sam spojiti dvije prave u kontinuitetu, ne mogu se požaliti, išlo me je…No kao momčad trebali smo više, u zadnji smo čas izbjegli kvalifikacije za ostanak – priča Matko koji je u najvišem razredu slovenskog nogometa ove sezone pobrao sve 'vratarske lovorike'.

 

Japanac svjetska negativna vijest dana…Nashimura postao 'Našima mora '…

Objavljeno: 13 Lipanj 2014
Napisao/la Nenad Kosović

Svima našima koji su sinoć gledali Hrvatsku i Brazil sve je bilo jasno nakon 70.minute, ali ne samo nama već i cijelom svijetu… Japanac  Nashimura  sinoć je postao  'Našima mora', bio je 'veći' Brazilac i od Neymara… Nakon utakmice postao je glavna, negativna svjetska vijest dana u svim medijima, ali i predmet zezancije na svoj račun na društvenim mrežama .

 

Počele pripreme za 'Rozariadu' – viganjsku 'Olimpijadu'

Objavljeno: 13 Lipanj 2014
Napisao/la Administrator

VIGANJ - U  prostorijama Hrvatskog doma Viganj proteklog je tjedna  održan sastanak organizacijskog odbora Rozariade, svojevrsne viganjske olimpijade koja se planira organizirati  između 29.09.  i 5.10.2014.g.  a čiji je cilj promovirati Viganj i okolicu kao odredište sportskog i rekreacijskog turizma! Samo ime Rozariada dolazi od zaštitnice Vignja Gospe od Rozarije, po kojoj se Viganj nekada nazivao i Porto Rosario, a inicijativa za organizacijom ovakve sportsko zabavne manifestacije pokrenuta je...

 

Ususret 22.00... Navijački karusel 'protutnjao' Korčulom... Plokata u 'kockastom' - 60 fotografija

Objavljeno: 12 Lipanj 2014
Napisao/la Nenad Kosović

KORČULA - Još su samo tri sata ostala do 22.00...Ususret susretu sa Brazilom pogledajte kako je prošao navijački karusel u gradu Korčuli, koji je protutnjao i obišao i većinu prigradskih mjesta, a najviše se zadržao na korčulanskoj Plokati... Kulminacija crveno.bijele boje  i kockastog dezena kojim se još od jutranjih sati kiti grad doživio je oko 17,30 na središnjem korčulanskom trgu svoju  kulminaciju ... SRETNO VATRENI !!!!

 

 

    _Naši sportaši_

 

Sudionici Bicik...
Image Detail

 

infograf

 

 

 

 

   

TV Sport Danas

Mostly cloudy

21°C

Korčula

Mostly cloudy
Humidity: 91%
Wind: N at 0 km/h
Friday
AM showers
19°C / 29°C
Saturday
PM Thunderstorms
18°C / 31°C
Sunday
Sunny
20°C / 32°C

Od 10. svibnja 2010

Broj prikaza (hitova) članaka
2049164