Završena Dječja MNL-a: Prvaci Sveti Antun, Pupnat i Lumbarda 2
U finalu žrnovski 'kuneji' jači od pupnatskih 'puma' - 4:1 ! Bronca lumbarajskim 'kockarima'
2.ŽNL-a: Devet golova u Kuni u pobjedi Rata - Jadranu b.b. pobjeda
Pločani moćno na Moćnom lazu...Hajduk 1932 - Jadran LP 0:5
Sportska medicina: Mišići - Kako ih održati u formi, liječiti ozljede, hraniti ih ...

Rezultati natjecanja mlađih uzrasta ŽNS-a - Bilten

Objavljeno: 01 Travanj 2014
Napisao/la Administrator

 DUBROVNIK - Sve službene  rezultate, strijelce i ljetsvice natejcanja svih kategorija u ligama za maleđe kategorije Županijskog nogometnog svaza možete vodjeti u privitku u PDF-u. 

 

 

'Kapekašići' na velikom Međunarodnom vaterpolu turniru za nade 'Tomo Udovičić'

Objavljeno: 01 Travanj 2014
Napisao/la Ante Žanetić

KORČULA - U Dubrovniku se od 03. do 06. travnja održava tradicionalni Međunarodni vaterpolski turnir ' Tomo Udovičić' u kategoriji nade ( dječaci rođeni 2002. i mlađi ). Na turniru sudjeluje 30 ekipa iz Italije, Španjolske, Srbije, Crne Gore, Nizozemske i Hrvatske.  Među njima igrat će i KPK. Kapekaši ( njih 15 ) pod vodstvom trenera Vili Mladinića i Marinka Bojića na put kreću dan prije, u srijedu poslijepodne.  Sve momčadi  smještene su u Hotelima Valamar Club Dubrovnik  na Babin kuku. Uz vrhunski smještaj i sve ono što ide uz njega u hotelima visoke kategorije osiguran je i posebni prijevoz do bazena u Gružu. Za sve sudionike bit će organizirano i upoznavanje sa povijesnim ljepotama grada Dubrovnika.

 

Prvi čovjek Jug CO Lukša Jakobušić: Želimo dokazati da nam je stalo do KPK-a i Korčule!

Objavljeno: 31 Ožujak 2014
Napisao/la Nenad Kosović

KORČULA –  Za 'razgovor s povodom', a na  temu prvog gostovanja Jadranske lige u gradu Korčuli sugovornik Marko Polo Sporta bio je Lukša Jakobušić, Predsjednika  Jug CO.   Gospar Lukša , odnedavno je  prvi čovjek vaterpolo velikana iz Gruža i jedan od inicijatora dolaska  'jugaša' i užitka prvog gledanja najjače svjetske vaterpolo lige  u gradu Korčuli .

Nakon utakmice između dubrovačkih vaterpolo 'gospara' i splitskih 'poškovaca' , dok je još iz zvučnika,  uz onu udomaćenu 'Kapeka na Vrnik gre...' odzvanjalo po prvi put i  'Tres tres, trese se,   tko u Juga dirne se....'   kratko smo ga' ulovili 'u mikrofon našeg diktafona...       

 

2.ŽNL-a: 10.kolo u znaku odgoda...Enkel prošao Ponikve

Objavljeno: 31 Ožujak 2014
Napisao/la Nenad Kosović

 

DUBROVNIK – Prošlo kolo dvije odigrane, a jedna odgođena ,a jučer obrnuto -  dvije odgođene i tek  jedna odigrana utakmica u natjecanju nogometnih drugoligaša naše županije. Igralo se jedino u Stonu gdje su Ponikve ugostile momčad Enkel iz Popovića. U utakmici sa pet postignutih golova slavili su minimalno gosti i i sa  tri gostujuća boda preskočili na drugu poziciju i ostali u prigodi da i dalje prijete do ovog kola prvoplasiranom 'dvojcu' Žrnovu i smokviškom  Jadranu.

 

Utakmice najmlađih 'kapekaša' i 'jugaša' - Rezultat je bio doista najmanje važan....

Objavljeno: 31 Ožujak 2014
Napisao/la Ante Žanetić

Subotnje poslijepodne u Gojkovom bazenu i dvije utakmice najmlađih vaterpolista KPK i Jug CO. Jugaši su došli sa 30 dječaka koji su prije nekoliko mjeseci počeli trenirati u vaterpolo školi kroDv koju se pripremaju za prvu natjecateljsku kategoriju - nade. Ovo im je bilo prvo putovanje i prva utakmica koju su igrali za svoj klub. I to ne bilo kakva već kao svaka druga službena utakmica uz suca, semafor, predstavljanje ekipa, razglas, publiku ...

 

 

    _Naši sportaši_

 

Nikša Skokandić
Image Detail

 

infograf

 

 

 

 

   

TV Sport Danas

Cloudy

17°C

Korčula

Cloudy
Humidity: 87%
Wind: SSW at 11.27 km/h
Thursday
Rain
16°C / 23°C
Friday
Rain
13°C / 22°C
Saturday
Rain
13°C / 19°C

Od 10. svibnja 2010

Broj prikaza (hitova) članaka
1753721