Prev Next

FARAON I DALJE NA TRONU Pobjeda protiv Enkela 4:0, Putniković i SOŠK još uopće nisu međusobno igrali ...!?!

22-05-2017 News Nenad Kosović

DUBROVNIK – Jedna odigrana, a jedna i pogađate već neodigrana utakmica u jučerašnjem kolu 2. Županijske nogometne lige.Na Oliverovom igralištu u Trpnju domaćin Faraon nastavio  niz pobjeda i zadržao tron.

Opširnije...

MEMORIJAL TONČI SKENDER Sedam osvojenih medalja 'Ošjaka' u Makarskoj

22-05-2017 News Nenad Kosović

VELA LUKA – Za velolučke veslačice i  veslače u subotu se nije navijalo samo naonoj  kontinentalnoj, europskoj, već i na ovoj – domaćoj dalmatinskoj razini ! 

Opširnije...

ZAVRŠILA ŽRL-a ZA DJEVOJKE Metkovke pobjedonosno preko našeg škoja, Vela Luka bolja od Lumbarde

22-05-2017 News Jurica Dragojević

VELA LUKA – U subotu su u  Sportskoj dvorani u Veloj Luci odigrane  u sve zaostale utakmice Županijske rukometne lige za seniorke. Rezultati su slijedeći:

Opširnije...

MARIJA TOLJ Dvostruka pobjeda na Atletskom kupu Hrvatske

21-05-2017 News Nenad Kosović

ZAGREB - Ovaj vikend održan je Atletski Kup Hrvatske za juniorke i juniore na kojem je nastupila i naša atletičarka  iz Orebića Marija Tolj.

Opširnije...

ŽUPA PALA NA MOĆNOM LAZU Orebić lako sa Žrnovom, Omladincu tjedan sa četiri boda donio bijeg sa zadnjeg mjesta!

21-05-2017 News Nenad Kosović

VELA LUKA -  U tri utakmice današnjeg predzadnjeg kola 1. Županijske nogometne lige , u njih dvije međusobno su trebali  igrali – naši.  Kažemo  'trebali' jer u jednoj se ipak...

Opširnije...

LIJEPA NAŠA ZA OŠJAKOVU POVIJEST Ivana i Josipa Jurković ,zajedno sa Izabelom Krakić i Brunom Milinović Evropske prvakinje !

21-05-2017 News Nenad Kosović

KREFELD -  Današnji dan i njemački grad na Rajni zasigurno će ostati upisani zlatnim slovima  klupskoj povijesti  Veslačkog kluba 'Ošjak'  !   Klub bogate veslačke tradiciji dočekao je i taj dan..Danas...

Opširnije...

DRŽAVNO U OSIJEKU Nakon 26 ženskih medalja stigla i prva muška gimnastičarska medalja ..Osnovna škola 'Blato' treća u Hrvatskoj! F O T O

20-05-2017 News Nenad Kosović

OSIJEK -  Gimnastičku perjanicu na našem otoku znamo to već godinama drže u Blatu. Dokazali su to i ove godine kada se gimnastička momčad Osnovne škole 'Blato' uspjela plasirati na...

Opširnije...

IGRALI ZA ANTU KALEBA Humanitarna utakmica BŠK Zmaj (2009-2013) - Hajduk 1932 ... 4:3 FOTO

Objavljeno: 06 Svibanj 2017
Napisao/la Dinko Oreb

BLATO  -  Na igralištu Zlinje u Blatu odigrana je humanitarna nogometna utakmica pod nazivom „Svi za Kaleba“, u kojoj su se sastale kombinirane ekipe BŠK „Zmaj“ (2009.-2013.) i NK „Hajduk 1932.“ iz Vele Luke.

Opširnije:IGRALI ZA ANTU KALEBA Humanitarna utakmica BŠK Zmaj (2009-2013) - Hajduk 1932... 4:3 FOTO
 

ZMAJEVCI VS ZMIJAVCI Tarle: Po sva tri pa što bude...

Objavljeno: 06 Svibanj 2017
Napisao/la Nenad Kosović

BLATO – Nakon pobjede protiv Hrvaca , Blaćane u nedjelju očekuje sraz protiv još jednog pripadnika gornjeg doma 3.ligaškog juga Hrvatske. Putuju u Zmijavce, protiv ove sezone odlične Croatie, koja im je jesenas odnijela sva tri boda sa Zlinja. Dobro su upamtili navijači BŠK Zmaj taj 'ujed'  Zmijavaca, bio je to jedan od najtežih domaćih poraza (1:4) njihovih ljubimaca od kada su u ovom natjecanju.

Opširnije:ZMAJEVCI VS ZMIJAVCI Tarle: Po sva tri pa što bude...
 

PH ZA VATERPOLO NADE U četiri utakmice četiri poraza

Objavljeno: 05 Svibanj 2017
Napisao/la Nenad Kosović

RIJEKA - Četiri utakmice  - četiri poraza… Bilanca je to prva dva dana nastupa kapekaških nada na Završnom turniru Prvenstva Hrvatske koje se igra na  Bazenu  'Kantrida u Rijeci.

Opširnije:PH ZA VATERPOLO NADE U četiri utakmice četiri poraza
 

MALE SPORTSKE IGRE I ove su godine bile – posebne...

Objavljeno: 05 Svibanj 2017
Napisao/la Dinko Fabris

KORČULA - Evo završile su još jedne Male sportske igre, za one koje nisu znali čak trideset i osme po redu!  Bilo je navijanja, raznih igrica i mnogih drugih novih aktivnosti koje su ove igre učinile posebnima. Nakon par godina u igre su nam se opet uključili i Račišćani, (uvijek ih ima premalo) . Bilo je uzbudljivih, ali i razočaravajućih i napetih trenutaka, jer iz časa u čas su jedni prelazili u vodstvo pa drugi popuštali, bilo je velikih preokreta.

Opširnije:MALE SPORTSKE IGRE I ove su godine bile – posebne...
 

NA VEZU BROJ TRI Lučica treća među 14 stolnoteniskih klubova Dalmacije

Objavljeno: 05 Svibanj 2017
Napisao/la Boris Dragojević

VELA LUKA - Prošlog vikenda momčad  Stolnoteniskog kluba' Lučica ' iz Vele Luke sudjelovala je na Završnom dijelu natjecanja  Druge  stolnoteniske lige, dalmatinska regijaZavršnica natjecanja se odigravala u Splitu, a u konkurenciji 14 klubova od Zadra do Dubrovnika , ekipa STK Lučica zauzela je treće mjesto.

Opširnije:NA VEZU BROJ TRI Lučica treća među 14 stolnoteniskih klubova Dalmacije
 

 

 

 

 

   

 

 

 
 
 

                                   

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 
 

infograf

 

 

 

 

 

 

                      

TV Sport Danas

Od 10. svibnja 2010

Broj prikaza (hitova) članaka
5988968