BRANKO ČUBRILO Ostajem i dalje u BŠK Zmaj !
KPK IZVAN KONKURENCIJE... 2.HVL-a počinje 11.srpnja, dvije skupine, 7 klubova…
VELOLUŠKA RAGATA SVETOG IVANA' Lovci na medvide' ulovili pobjedu
ŽUPANIJSKO JUNIORSKO ŠTAPOM Slavili Ante Sardelić i Pagar Blato
OD KNEŽA DO KORČULE Kako su Neretljani preoteli Galijotima titulu...FOTO

'Zmajevci' posjetili 'Vincencu'

Objavljeno: 30 Svibanj 2013
Napisao/la Dinko Oreb

 

altBLATO – Igrači BŠK-a „Zmaj“, predvođeni stručnim stožerom i trenerom Armandom Marenzzijem posjetili su Udrugu osoba s posebnim potrebama „Vincenca“ – Blato. Tom prigodom Ante Surjan Bilac se u ime Udruge zahvalio dragim gostima i prijateljima na posjeti i iskazanoj pažnji, a „meštrija“ Dijana Radaić upoznala „Zmajevce“ sa aktivnostima i radom Udruge.

 

Armando Marenzi hvali mladog Davida Jurića…

Objavljeno: 30 Svibanj 2013

alt

BLATO - Zmajevi su protekle subote ipak 'pognutih krila' napustili Lapad. Tri minute dijelile su Blaćane od nastavka uloge prve pratnje prvaka Vala, vjerojatno i konačnog ostanka na tom mjestu. No koban po njih bio je u 87.minuti gol Balda Cicjelja, koji ih je spustio stepenicu niže, a GOŠK-u donio bodovnu prednost pred zadnje prvenstveno kolo.

 

Dječji vrtići iz Korčule,Blata,V.Luke,Orebića i Stona na Olimpijskom festivalu

Objavljeno: 30 Svibanj 2013
Napisao/la Nenad Kosović

 altČIBAČA  - Dječji vrtić Konavle ukupni je pobjednik 12. Olimpijskog festivala dječjih vrtića Dubrovačko-neretvanske županije, koje je ovog utorka, 28. svibnja održano na igralištu u Čibači. U Župi dubrovačkoj natjecalo se ukupno 13 vrtića (Blato, Korčula, Vela Luka, Orebić, Ston, Metković, Ploče, Opuzen, Slano, Pčelica, Radost, Župa dubrovačka i Konavle). Mali Konavljani su drugu godinu uzastopno najbolji. Prošle godine su slavili u Pločama.

 

Pismo ŽNS-a Davoru Šukeru:Predlažemo razigravanje Dubrovnika i Gusara iz Komina!

Objavljeno: 28 Svibanj 2013
Napisao/la Nenad Kosović

alt

DUBROVNIK – Nakon što je u nedjelju završeno natjecanje u 1.ŽNL-e u kojoj je titulu osvojio Dubrovnik 1919, Županijski nogometni Dubrovačko-neretvanski savez, pod čijom je ingerencijom organizirano to natjecanje, uputio je dopis Predsjedniku HNS-a Davoru Šukeru. U istom se traži da se prvaku tog natjecanja omogući sudjelovanje u kvalifikacijama za popunu 3.HNL-jug.

 

Od četvrtka do subote Humanitarni boćarski turnir u Trpnju

Objavljeno: 28 Svibanj 2013
Napisao/la Srđan Dragojević

 

altTRPANJ - Od četvrtka do subote odigrat će se na boćalištu 'Faraona' u Trpnju humanitarni turnir u disciplini 'četvorke'. Turnir organizira boćarski klub 'OGRC'.Prikupljeni novčani iznos donirat će se Društvu multiple skleroze dubrovačko-neretvanske županije, u svrhu izgradnje morskog lifta u Trpnju.

 

 

 

 

 

   

 

 

 
 

 

 

 

 
 

infograf

 

 

 

 

 

 

   

TV Sport Danas

Sunny

28°C

Korčula

Sunny
Humidity: 42%
Wind: S at 6.44 km/h
Friday
Sunny
18°C / 33°C
Saturday
Sunny
19°C / 35°C
Sunday
Sunny
20°C / 36°C

Od 10. svibnja 2010

Broj prikaza (hitova) članaka
2904880